• HCAW Summer School 2020

  Op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juli van 9 tot 14 uur organiseert HCAW een driedaags honkbal en softbal evenement, de Summer School. Enthousiaste en gemotiveerde jeugdhonkballers (m/v) en softbalsters van 8 tot 18 jaar die de basisvaardigheden beheersen zijn van harte welkom om mee te doen. Ook niet-HCAW leden kunnen zich inschrijven!

  Op het gehele complex van HCAW staan topspelers als instructeur voor jullie klaar om les te geven in pitchen, catchen, spelsituaties, fielden, slaan en nog veel meer. Jullie krijgen onder meer les van:

  • Leandro Anasagasti - is derde honkman en catcher in de hoofdklasse, eerst voor Hoofddorp Pioniers en nu bij HCAW. Doet de topsportopleiding aan het CTO. Kwam ook uit voor het Nederlands Team U18.
  • Luuk ter Beek - Debuteerde bij de Hoofddorp Pioniers op zestienjarige leeftijd in de hoofdklasse en speelt nu als pitcher voor HCAW. Kwam ook uit voor het jong oranjeteam waar hij in 2018 op de EK uitgeroepen werd tot beste pitcher.
  • Jordy Burger -  Snelle outfielder in de hoofdklasse bij Quick Amersfoort. Tevens als jarenlang een van de trainers en coaches van het Little League team Valley Hitters van Midden Nederland.
  • Ruben Dekker - speelt als pitcher in het tweede team van HCAW in de overgangsklasse en werd met zijn team HCAW Junioren 1 in 2018 Nederlands Kampioen U21. Is een van de instructeurs van de HCAW Honkbalschool en coach van het Intermediate League team Valley Hitters voor de Little League.
  • Julian Goins - zeer ervaren catcher en slagman die al jarenlang in de hoofdklasse speelt. Eerst bij ADO, UVV en HCAW en nu bij Neptunus.
  • Gio de Graauw - pitcher die speelt voor het eerste team van HCAW en tevens de topsportopleiding volgt aan het CTO in Amsterdam. Kwam vorig jaar uit voor het Nederlands Team U18. Is coach van het Little League team van Midden Nederland.
  • Aaron de Groot - Pitcher in de hoofdklasse voor Neptunus. Speelde eerder voor de Storks in Den Haag en in Amerika bij het Cochise College.
  • Roelie Henrique - Slimme slagman. Speelde bij de Amsterdam Pirates en HCAW in de hoofdklasse en nu weer voor de Pirates. Speelt korte stop en tweede honk maar kan ook in het outfield overweg. Komt al langere tijd uit voor het Nederlands Team,
  • Dave Janssen - Catcher in de hoofdklasse bij de Twins uit Oosterhout. Speelde in Amerika in een Collegeteam en deed ook mee aan de Europese Kampioenschappen Senior League in Italië van de Little League.
  • Gilmer Lampe - Debuteerde bij UVV in de hoofdklasse. Speelde tot voor kort in Italië op het hoogste niveau bij Bologna en is ook de laatste jaren een vaste waarde als slagman en outfielder voor L&D Amsterdam. Is ook een van de spelers van het Nederlands Team.
  • Arthur Lugtmeijer - Catcher en eerste honkman bij HCAW in de hoofdklassse. Is tevens instructeur bij de Winterschool in Noord Nederland en was actief als coach bij de Little League regio Noord.
  • Brandon Rijnbergen - speelde in de hoofdklasse bij UVV en is nu infielder/outfielder in het tweede team van HCAW in de overgangsklasse. Bekend als instructeur en coach van zowel Battle At The Castle als voor het team Little League Valley Hitters.
  • Julian Rip - combineert al jarenlang studie en topsport. Speelt als hij niet studeert en honkbalt in zijn universiteitsteam USC in Amerika voor HCAW in de hoofdklasse. Bekend als zeer goede slagman die in de top 100 staat van college spelers. Kwam in 2017 uit op de EK voor het Nederlands Team U23
  • Delano Selassa - de MVP van de Holland Series van 2019. Speelt infield en kwam jarenlang uit in de hoofdklasse voor HCAW en nu voor Amsterdam Pirates. Speelde afgelopen jaar in Amerika voor het Arizona Western College team de Matadors.
  • Kaj Timmermans - kwam jarenlang uit voor HCAW als startend pitcher en speelt nu bij Neptunus. Speelde twee jaar in een college team in Amerika. Komt ook uit voor het Nederlands Honkbalteam. Is al jarenlang instructeur voor het Little League team Valley Hitters.
  • Jeandro Tromp - speelt als outfielder in het eerste team van HCAW in de hoofdklasse en komt tevens uit voor het team van het Arizona Western College in Amerika. Nam in 2018 deel met het Nederlands team U18 aan het wereldkampioenschap.
  • Amar van Zwieten - Speelde bij HCAW en debuteerde in de overgangklasse bij UVV op zestienjarige leeftijd. Hierna ging hij naar Quick Amersfoort waar hij vorig jaar als pitcher debuteerde in de hoofdklasse maar is ook bekend als snelle infielder en slagman.

  Op woensdag zijn speciaal voor de softballers twee oranje-internationals aanwezig:

  • Eva Voortman - speelde jarenlang in de Golden League voor Olympia Haarlem en nu bij Neptunus. Speelde ook in Japan en Taiwan op het hoogste niveau en is startend pitcher in het Nederlands team.
  • Laura Wissink - speelde jarenlang in de Golden League voor Tex Town Tigers en nu voor Quick Amersfoort. Als catcher komt ze ook uit voor het Nederlands Team.

  In kleine groepen die worden ingedeeld op leeftijd en spelniveau en via roulatie kan je werken aan alle vaardigheden die je wilt verbeteren. Maar vooral staat spelplezier en passie voorop om er een mooi zomerkamp van te maken. Jullie krijgen elke dag een lunch.


  Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers en meld je op tijd aan want vol is vol. Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat hieronder staat.

  Wij houden ons uiteraard aan alle richtlijnen met betrekking tot COVID van het RIVM en NOC/NSF en zullen zorgen voor een veilige omgeving voor alle deelnemers. De organisatoren zijn aanwezig als aanspreekpunt.

  Hopelijk zien we jullie in juli!

   

  Meer informatie bij het organisatieteam, Mimy Sluiter en Kaj Timmermans, 06-46 59 09 79

   

   

   

  Deze editie van de Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door Supermarkt Deen uit Bussum!

   

  Deen Bussum | Deen Supermarkten

 • Inschrijven Summer School 2020

  Om in te schrijven voor de Summer School moet onderstaand formulier worden ingevuld. Door op "Send" te klikken wordt de inschrijving bevestigd. Met het verzenden ga je akkoord met het verwerken van de persoonsgegevens van de deelnemer. De wijze van verwerken staat beschreven in het privacy statement van HCAW.

  De kosten voor deelname aan de Summer School bedragen € 100,00. Dit bedrag moet uiterlijk een week vóór aanvang zijn overgemaakt op IBAN NL60 RABO 0300 3422 09 ovv 'Summer School 2020 [voor en achternaam deelnemer].
   
  Let op! Nadat je op "Send" hebt geklikt verschijnt er een pagina met een bevestiging van je aanmelding. Als die pagina niet verschijnt, (gebeurt soms bij het gebruik van de browser Safari) dan zijn de gegevens niet verstuurd. Probeer het in dat geval nog eens met een andere PC of tablet of een andere browser.

   

 • Send