• Proeftrainingen

 • Iedereen die wil kennismaken met honk- of softbal of de sfeer wil proeven bij HCAW, kan maximaal drie proeftrainingen komen meedoen. De proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend! Het aanmelden voor een proeftraining kan door een e-mail te sturen naar:

  Vermeld in de e-mail naam, leeftijd, e-mailadres en of je al ervaring hebt. Vergeet vooral niet het telefoonnummer te vermelden waarop je voor HCAW bereikbaar bent om een afspraak te maken! Heb je na de proeftrainingen de smaak te pakken en wil je lid worden van HCAW, meld je dan aan met behulp van het online aanmeldingsformulier.

  Jeugd t/m 9 jaar oud

  Jongens en meisjes tot en met 9 jaar kunnen een proeftraining aanvragen bij Beeball.

  Jeugd van 10 jaar oud

  Jongens en meisjes die in het lopend jaar 10 jaar zijn geworden, of dat vóór 1 oktober nog worden, en die al enige ervaring hebben opgedaan met de honk- of softbalsport, kunnen het best een proeftraining aanvragen bij de afdeling Honkbal Jeugd (jongens en meisjes) of Softbal (meisjes). Heb je nog niet eerder kennis gemaakt één van de sporten dan is het beter een proeftraining aan te vragen bij Beeball.

  Jeugd van 11 jaar en ouder

  Jongens en meisjes, die vóór 1 oktober van het lopend jaar 11 jaar zijn geworden kunnen een proeftraining aanvragen bij de afdeling Honkbal Jeugd (jongens en meisjes) of Softbal (meisjes).

  Volwassenen (19 jaar en ouder)

  Ook voor volwassenen geldt dat zij door het volgen van proeftrainingen met de sfeer bij HCAW kunnen kennismaken. Kennismakingstrainingen kunnen worden aangevraagd per email bij de afdeling Honkbal Senioren (honkbal heren) of de afdeling Softbal (softbal dames en heren).Volwassenen, die willen kennismaken met recreatiesport kunnen de kennismakingstrainingen aanvragen bij onze contactpersoon Recreatie.

  Topsport

  Voor onze topsport gelden andere regels. Heb je binnen of buiten Nederland zoveel opleiding genoten en ervaring opgedaan dat je denkt mee te kunnen spelen in de top van het Nederlandse honk- of softbal en verwacht voor één van de topteams van HCAW van toegevoegde waarde te kunnen zijn, neem dan contact op met het management van onze afdeling Tophonkbal.